Avís legal

www.carlesperruquer.cat és un domini d’Internet de titularitat de Carles Busquets Serra, en endavant, Carles Perruquer, amb DNI 77605521W.

1. Condicions d’accés
L’accés al lloc Web (www.carlesperruquer.cat) comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal així com de la utilització del lloc Web, els seus continguts i serveis de conformitat amb el que preveu la legislació vigent.

2. Condicions d’ús
L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i serveis que ofereix aquest lloc Web i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites i contràries a la bona fe i a la legislació vigent; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d’interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o de sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats. En cas d’incompliment de les condicions d’accés i d’ús d’aquest lloc Web, s'emprendran les accions civils i penals que corresponguin per perseguir les activitats i conductes descrites. L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, únicament i exclusivament, per a ús personal i privat.

3. Continguts
Els continguts i els enllaços han estat desenvolupats i/o seleccionats per Carles Perruquer. Carles Perruquer es reserva el dret a efectuar, sense avís previ, modificacions en la seva Web i a canviar-ne, suprimir-ne o afegir-hi continguts i serveis així com a variar-ne la presentació. També es reserva el dret a limitar-ne o impedir-hi l’accés, temporalment o definitivament, sense avís previ.

4. Exempció de responsabilitats d’accés
CarlesPerruquer no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc Web. Carles Perruquer no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris a conseqüència de l’existència de virus informàtics que l’usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc Web.

5. Enllaços
La presència d'enllaços a altres Webs externes té un caràcter merament informatiu i de servei. Carles Perruquer no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia de les informacions, opinions i conceptes que s’emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços. Tampoc no es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d’aquests enllaços.

6. Dades subministrades voluntàriament per l'usuari
Les dades subministrades voluntàriament per l'usuari es tractaran únicament amb les finalitats indicades en els avisos corresponents en cada cas i amb l'objectiu de prestar el servei sol·licitat.

inici | contacte | avís legal
© Copyright 2021 Carles Perruquer. Tots els drets són reservats.